Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
23. november 2012
Flasket
23. januar 2013
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
60
OG/FG
1066 / 1011
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
34,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 4750 g
Melanoidin Malt 40 EBC 650 g
Special B 230 EBC 300 EBC 400 g
Kandis (dark) 320 EBC 900 g
Amber Malt 69 EBC 100 g
Chocolate (dehusked) 800 EBC 50 g

Humle og krydder

Simcoe 13% alpha 19 g 60 minutes
Hersbrucker 2.1% 30 g 10 minutes

Andre ingredienser

Irish Moss
Gjærnæring

Meskeinformasjon

65 grader 90 min.

Gjærtype

Wyeast 3787 Belgian Trappist

Gjærmengde

2 pakker i 1 liter starter

Informasjon om gjæring

21-23 grader

Kommentarer

Jorg Solheim er også medbrygger.

Monkey Brew


[BBcode]