Pale malt 3 kg
Pilsmalt (Britisk lager) 6 kg
Flaket Ris 1 kg
Cara Pils 1 kg
Valset Havre 0,3 kg
Crystal malt (60-80EBC) 0,1 kg
Cascade blomst 73 gram
(Alfasyre 7,7%)
Styrian Golding 73 gram
(Alfasyre 4,9%)
Natriumbikarbonat 30 gram, til pH- justeringering av råvann.
Klarurt til klaring 18 gram. (tilsatt 10 min før kokeslutt)
Meske trinn 1 : 30 minutt
62 - 59 gr.C.
Meske trinn 2 : 60 minutt
58 - 56 gr.C.
Safale US - 05
22 gram
1. gjæring i 6 døgn, temp 18 - 17 grader C. (oechel gr. 11)
Omstikking og 2. gjæring i 9 døgn, temp 17 grader C. (oechel gr. 10,25)
Ølet er fylt på korneliusfat 2014.03.10, - og trykksatt før tapping.