Klasse
3C Doppelbock
Brygget
16. januar 2017
Flasket
11. mars 2017
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1,080 / 1,026
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
14,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

Castle Malting:
66% Pilsen
16% Munich
16% Munich Light

Weyermann:
2% Carafa Special 3

Humle og krydder

Hallertauer Tradition:
30g @ 90min
23g @ 15min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

55C - 15min
63C - 45min
68C - 15min
78C - 10min

Tempøkninger gjort med herms ~1C/min

Gjærtype

W-34/70

Gjærmengde

3pkg

Informasjon om gjæring

Pitch 7C, gjæret på 8C til 1.030, senket temperatur jevnt over 6 dager ned til 4C. 2 uker på 4C, så lagering ved 1.5C.

Kommentarer


[BBcode]