Klasse
1D Tysk pilsener
Brygget
19. desember 2017
Flasket
10. januar 2018
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1047 / 1008
Bitterhet (IBU)
37,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
60,0l
Mengde ferdig øl
55,0l
Gjærbare ingredienser

11,0 Kg Pilsner Malt
1,0 Kg Hvete malt
700 G Carapils

Humle og krydder

90 min. 30 G Polaris (First hop)
30 min. 50 G Hallertau Mittelfruh
10 min. 20 G Hallertau Mittelfruh
5 min. 30 G Hallertau Mittelfruh
Whirlpool 30 min 100 G 30 min. 50 G Hallertau Mittelfruh på 60° C

Andre ingredienser

Whirlfloc tablett ved 15 min
2 g Gjærnæring ved 1 min

Meskeinformasjon

Mesk på 65°C i 90 minutter

Gjærtype

Saflager W-34/70

Gjærmengde

5 liter starter

Informasjon om gjæring

Pitch på 10°C hold for 2-3 dager
4-5 dager på 12°C
2 dager på 14°C
2 dager på 16°C
3 dager på 20°C

Kommentarer


[BBcode]