Klasse
6E New England IPA
Brygget
18. februar 2018
Flasket
28. februar 2018
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
10,8
OG/FG
1,063 / 1,014
Bitterhet (IBU)
52,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt
Havremalt
Melanoidin
Flaket hvete
Caraclear
Sukker

Humle og krydder

Citra
Mosaic
Simcoe
Amarillo

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader i 60 min
78 grader i 10 min

Gjærtype

Wyeast 1318

Gjærmengde

250 Mrd celler

Informasjon om gjæring

Gjæret i gjæringskar i 4 dager før overførsel til keg med overtrykksventil.

Kommentarer


[BBcode]