Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
17. januar 2018
Flasket
1. februar 2018
Alkoholstyrke
6,9%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1,065 / 1,014
Bitterhet (IBU)
80,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,5l
Mengde ferdig øl
16,5l
Gjærbare ingredienser

5,25 kg Best Pale Ale
0,25 kg Best Munich Dark
0,25 kg Thomas Fawcett Pale Crystal

Humle og krydder

6 g Chinook 12,6%, 60 min
45 g Amarillo 9,0%, WP 30 min
45 g Chinook 12,6%, WP 30 min
45 g Mosaic 13,3%, WP 30 min
30 g Amarillo 9,0%, tørrhumle fra dag 6
30 g Chinook 12,6%, tørrhumle fra dag 6
30 g Mosaic 13,3%, tørrhumle fra dag 6

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min
77 grader i 5 min

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

345 mrd. celler

Informasjon om gjæring

18 grader i 4 dager, 20 grader i 8 dager, coldcrash i 2 dager.

Kommentarer

119 ppm kalsium, 5 ppm magnesium, 4 ppm natrium, 26 ppm klorid, 225 ppm sulfat.


[BBcode]