Klasse
4B Engelsk best bitter
Brygget
29. november 2014
Flasket
13. desember 2014
Alkoholstyrke
4,4%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1042 / 1011
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
27,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale malt 3,4 kg
Krystal malt 0,4kg
Amber malt 0,2 kg

Humle og krydder

Challenger - 22gr - 60 min
Challenger - 15 gr - 15 min
East Kent Golding - 30 gr - 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

62 grader i 60 minutt.
70 grader i 30 minutt.

Gjærtype

WLP 002

Gjærmengde

1 liter starter

Informasjon om gjæring

19 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]