26,5 kg pale malt
2,5 kg karamellmalt
1 kg carapilsner
200 g. Galena (11,4%) 60 min.
100 g. Amarillo (9,7%) 15 min.
100 g. Citra (11,9 %)15 min.
25 g. Simcoe (13,5%) 15 min.
100 g. Cascade (6,5%) 0 min.
92 g. Nelson Sauvin (12,3%) 0 min.
53 g. Amarillo Gold (9,7%) 0 min
35 g. Simcoe (13,5%) 0 min.
200 g. Kohatu blomst (7,8%) 7 dager tørrhumling
25 g. gips (i mesken)
3 tabl. Whirlfloc 15 min
30 g heading liquid 10 min
6 ts. gjærnæring 10 min
90 min infusjonsmesking på 65 grader
Calif. Ale V WLP051
2 rør, 5 l. starter
2 uker på 18 grader