Klasse
12A Gueuze lambic
Brygget
12. oktober 2013
Flasket
11. januar 2015
Alkoholstyrke
6,9%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1051 / 998
Bitterhet (IBU)
13,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

4000 g pilsmalt
1000 g flaket hvete
500 g sauermalt

Humle og krydder

10 g Northern Brewer 10.5% 60 min
15 g Styrian Golding 5% 10 min
60 g Tettnanger 2.1% Tørrhumling 7 dager

Andre ingredienser

Kalsiumklorid, kalsiumsulfat.

Meskeinformasjon

Innmesk 63 grader, 90 min 70 grader, 10 min 77 grader

Gjærtype

WY3711

Gjærmengde

5 dl slurry

Informasjon om gjæring

Stukket om etter primærgjæring og tilsatt dregs fra Jolly Pumpkin, Cantillon, og WY5526.

Kommentarer


[BBcode]