Klasse
5G Old ale
Brygget
27. september 2014
Flasket
25. oktober 2014
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
42
OG/FG
1,060 / 1,018
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,6l
Gjærbare ingredienser

5120 gr. Pale Ale, Maris Otter, EBC 5
600 gr. Pale crystal Malt, EBC 70
160 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
100 gr. Crystal malt hel, EBC 400
20 gr. Chocolate Malt, EBC 1200
100 gr. Candy sugar, EBC 1

Humle og krydder

50 gr. Fuggles Blomst 2013, IBU 5,3, tid 01:00
23 gr. East Kent Goldings Blomst 2011,IBU 5,4 tid 00:10
6 gr. East Kent Goldings Pellets, 2011, IBU 4, tid 00:05

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk 69 grader
Mesking 69 grader 75 min.
Skylling 78 grader 30 min

Gjærtype

WLP007 Dry English A

Gjærmengde

Slurry 118 ml.

Informasjon om gjæring

14 dager på 19 grader

Kommentarer


[BBcode]