Klasse
13B Krydret øl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser
Chipotle og lakrisrot
Brygget
18. januar 2014
Flasket
7. februar 2014
Alkoholstyrke
11,2%
Farve (EBC)
63,1
OG/FG
1096 / 1012
Bitterhet (IBU)
65,2 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,5l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

6500 gr Pale malt
1500 gr Munchen
1500 gr Havregryn
500 gr Spesial-B
400 gr Roasted barley
400 gr Coffe malt

Humle og krydder

70 gr Brewers Gold 8,7 % FWH
40 gr Perle 9,8 % 20 min

Andre ingredienser

4 gr Natron i mesk
30 gr Lakrisrot 30 min
8 gr Chipotle 10 min

Meskeinformasjon

60 min 64 grader
15 min 77 grader
15 min 78 grader

Gjærtype

Safale-05

Gjærmengde

Slurry 2. generasjon

Informasjon om gjæring

Med temperaturkontroll 17-18 grader.

Kommentarer


[BBcode]