Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 5000 g
Cara Munich 100 EBC 120 EBC 250 g
Aroma Malt 150 EBC 150 EBC 250 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 1000 g
Special B 230 EBC 230 EBC 700 g
Wheat Malt 3 EBC 500 g
Dry Light Extract 8 EBC 200 g
East Kent Golding 4.4% alpha 50 g 60 minutes
40 gr. amerikanske eiketerninger, medium toast ligger med i hele gjæringstiden.
1 ts. Gjærnæring
1 ts. Irish Moss
68 graders mesk i kjøleboks i 60 minutter (20 liter 76 gr., skyllevann 78 grader (23 liter)
WLP011/3763
1 rør/2 pk.
Forgjæring med alegjær, WLP011, stor starter. Gjæres ned til 1020-1015 og stikkes så om til BetterBottle, og så tilsettes 2 pk. Wyeast 3763 Roeselare Blend
Stikkes om før tilsetning av eiketerningene.
90 min. koking.
Ingen vannjustering. DME er til starter. Volum er inkl. 2 liter starter.