Klasse
4G Kölsch
Brygget
23. desember 2014
Flasket
28. desember 2014
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1047 / 1007
Bitterhet (IBU)
30,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

4,50 kg Pale malt (5,0 EBC) 0,20 kg Diastatic Wheat Malt (3,9 EBC)
0,20 kg Munich Malt (18,0 EBC)

Humle og krydder

74g Hallertauer Hersbrucker boil 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

step 1 - 30 min - 50 grader
step 2 - 60 min - 63 grader
step 3 - 30 min - 73 grader

Gjærtype

Nottingham

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Gjæring på 14-15 grader startet på 17 gr

Kommentarer


[BBcode]