Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
26. mai 2016
Flasket
20. juni 2016
Alkoholstyrke
8,9%
Farve (EBC)
53
OG/FG
1,081 / 1,013
Bitterhet (IBU)
29,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3750 g
Munich Malt 3750 g
Cara Munich II 120 EBC 500 g
Melanoidin Malt 69 EBC 350 g
Chocolate Malt 600 EBC 200 g
Carafa special I Malt 800 EBC 200 g

Humle og krydder

Perle 4.9 % 15 g 90 min
Perle 4.9 % 10 g 15 min
Magnum 14.0 % 20 g 90 min
Styrian Golding 4.0 % 10 g 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 degrees for 45 minutes, 68 degrees for 15 minutes, 78 for 5 minutes

Gjærtype

WLP german bock

Gjærmengde

slurry

Informasjon om gjæring

Tilsat gær ved 13 grader. Luftet i 2 min. Sat på 10 grader. Eftdr 5 dage øget temp til 12

Kommentarer


[BBcode]