Klasse
8E Moderne porter og stout
Brygget
22. mars 2016
Flasket
5. april 2016
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
80
OG/FG
1,072 / 1,018
Bitterhet (IBU)
58,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

7,5 kg p ale malt
730 g crystal malt 120L
450 g Munich 25L
270 g chocolate malt 500 L
270 g svart malt 1400 L

Humle og krydder

Chinook - 31 g - 60 min
N brewer - 50 g - 15 min
1 ts pepper ved flameout

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

ett stegs - 64 grader C

Gjærtype

Danstar Nottigham

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

19 grader C
2 uker.

Kommentarer


[BBcode]