Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
10. juli 2016
Flasket
7. august 2016
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1049 / 1007
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

Hvetemalt
Premium Pilsenermalt
Umaltede hvetegryn

Humle og krydder

Hallertau BlancKnuste korianderfrø

Andre ingredienser

Lemongrass og pommerans skall

Meskeinformasjon

FLere stegs mesking. Begynte på 35C. På grunn av hvetegryn.

Gjærtype

WLP 410

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Gjæret naturlig ved rundt 25. Ingen kunstig temp kontroll.

Kommentarer

Bryggeloggen ligger hos Kristian. Kan supplere med mer eksatke opplysninger hvis ønskelig. Men fristen for dette var litt kort.


[BBcode]