Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
18. november 2017
Flasket
19. desember 2017
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1053 / 1006
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Pils malt: 4500g
Munich malt: 200g
Melanoidin malt: 500g
Flaket mais: 200g
Cara pils: 200g

Humle og krydder

Saaz: 50g ved 45min
Saaz: 22g ved 15min
Saaz: 22g ved 5 min

Andre ingredienser

Calcium Sulphate
Calcium Chloride

Meskeinformasjon

Mashin 51 C
53 C for 20 min
63 C for 70 min
77 C Mash out for 10 min
Boil for 90 min

Gjærtype

WLP838 Southern Germ

Gjærmengde

2 liter starter

Informasjon om gjæring

9 C- 2 dager
11 C- 15 dager
18 C - 4 dager
4 C - 5 dager

Kommentarer


[BBcode]