Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
12. oktober 2016
Flasket
30. oktober 2016
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1060 / 1018
Bitterhet (IBU)
26,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

pale malt 5,4kg
Ambermalt 0,5kg
carapluss 150 0,4kg
crystal 300 0,4kg
sjokolademalt 0,1kg
250g brunt sukker

Humle og krydder

54g fuggles 60 min
25g fuggles 15 min
25g EKG 2 min

Andre ingredienser

0,5 tab protaflock

Meskeinformasjon

66 grader 60 min

Gjærtype

Nottingham tørr

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

2 dager 18 grader
14 dager 19 grader

Kommentarer

opphav til oppskrift tilhører Maltbrygg.


[BBcode]