Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
15. februar 2015
Flasket
2. mars 2015
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
82
OG/FG
1053 / 1012
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg Maris Otter
500 g Roasted Barley
250 g Flaked Barley
250 g Flaked Oats

Humle og krydder

30 g Target (10,4%) 90 min

Andre ingredienser

1/2 Whirlfloc tablet

Meskeinformasjon

65°C i 75 min
77°C i 20 min

Gjærtype

Danstar Nottingham

Gjærmengde

200 mrd celler

Informasjon om gjæring

2 uker ved 18-20°C

Kommentarer


[BBcode]