3000 gr Pale Ale, Maris Otter, TF, EBC 5,5
3000 gr Pilsen, 2 rp. Castle Malting, EBC 3
100 gr Crystal malt hel, EBC 400
50 gr Chocolate Malt, TF, EBC 1200
50 gr Special B hel, Weyerman, EBC 350
1350 gr Candy sugar, EBC 200
250 gr Candy sugar, EBC 100
20 gr Columbus pellets 12,9, tid 01:20
20 gr Tettnanger blomst 5,9, tid 00:20
10 gr Hallertau Hersbrucker 5,1, tid 00:20
1,8 gr CaCl2 Kalsiumklorid
1,7 gr CaCO3 Kalsiumkarbonat
1,8 gr CaSO4 Kalsiumsulfat
6,2 gr Klar urt
1,7 gr NaHCO3 Natriumbikarbonat
2,4 gr Wyeast gjærnæring
16,7 gr 5,2 pH Stabilizer
58 grader i 15 min
66 grader i 30 min
70 grader i 30 min
78 grader i 30 min
WLP540 Abbey Ale
165 ml. slurry
18-22 grader i 14 dager
10 grader på fat før flasking