Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
14. februar 2015
Flasket
2. mars 2015
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
16,4
OG/FG
1062 / 1013
Bitterhet (IBU)
72,9 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,5l
Mengde ferdig øl
22,5l
Gjærbare ingredienser

6.1 kg Palemalt, 300g Munchnermalt (25 EBC), 200g Pale crystal (70 EBC), 100g Crystal malt (150 EBC)

Humle og krydder

30 g Chinook (pellets, 11.6%, 60 min.), 60g Simcoe (pellets, 12%, 15 min), 60 g Amarillo (pellets, 12%, 2 min), 20g Citra (pellets, 13,9%, 2min), 11 g Citra (tørrhumle, 10 dager), 25 g Simcoe (tørrhumle, 10 dager), 25 g Amarillo (tørrhumle, 10 dager), 14 g Vic Secret (tørrhumle, 10 dager), 10 g Vic Secret (tørrhumle, 5 dager), 7 g Amarillo (tørrhumle, 5 dager)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

1:64 grader 20 min.
2:71 grader 40 min.
3:78 grader 5 min.

Gjærtype

Wyast 1056

Gjærmengde

294M

Informasjon om gjæring

1: 18 grader romtemperatur 11 dager
2: 21 grader 5 dager

Kommentarer


[BBcode]