Klasse
1E Münchener helles
Brygget
15. januar 2017
Flasket
12. mars 2017
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
6,8
OG/FG
1048 / 1010
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,5l
Gjærbare ingredienser

4000g Pilsner malt
100g Melanoidin malt

Humle og krydder

60min: 50g Hallertau Hersbrucker 3,3%

Andre ingredienser

Protafloc ved 15 min igjen av kok.
0,5ts gelatin 4 dager før tapping på fat.
1ts gelatin 3 dager før flasking fra fat.

Meskeinformasjon

67C i 90 min fullt volum BIAB. 28,7l vann. Ingen skylling, knept på meskepose.

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

~400mrd celler

Informasjon om gjæring

Gjæring ved ca. 11 grader.
Lagret ved 1 grad.

Kommentarer


[BBcode]