Klasse
11B Mørk sterk belgisk ale
Brygget
16. oktober 2016
Flasket
31. oktober 2016
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
62
OG/FG
1068 / 1014
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

4,5kg pilsner
2,4kg pale ale

Humle og krydder

Brewer`s gold 60min
Hallertau Mittelfrueh 30min
Styrian Goldings 15min

Andre ingredienser

1,2kg candi sirup D-180

Meskeinformasjon

64c - 60min
76c - 15min

1l sparge

Gjærtype

WLP530

Gjærmengde

100 Billion Cells

Informasjon om gjæring

Startet gjæring på 20c, la gjæren stige til 25c og holde den der ut gjæringsforløpet.

Kommentarer


[BBcode]