Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
18. september 2011
Flasket
16. oktober 2011
Alkoholstyrke
9,9%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1082 / 1007
Bitterhet (IBU)
31,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

3500 gr Pilsmalt EBC 3,5
1000 gr Hvetemalt EBC 3
1000 gr Pale Crystalmalt EBC 70
500 gr Rye malt EBC 6
1500 gr Candissukker (tilsatt etter 6 dager)

Humle og krydder

45 gr EKG 4,5%, tid 01:00
41 gr EKG 4,5%,tid 00:15
14 gr Fuggles 5,1%, 00:02

Andre ingredienser

2 gr. Wyeast gjærnæring
7,5 gr Klar urt
3,3 gr CaSO4 Kalsiumsulfat
1,7 gr CaCl2 Kalsiumklorid

Meskeinformasjon

65 grader 75 min
78 grader 30 min

Gjærtype

White Labs WLP566 Sa

Gjærmengde

186 ml. slurry

Informasjon om gjæring

14 dager 20-22 grader

Kommentarer


[BBcode]