Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
19. januar 2018
Flasket
28. januar 2018
Alkoholstyrke
6,69%
Farve (EBC)
20,7
OG/FG
1,062 / 1,011
Bitterhet (IBU)
60,7 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt (maris otter) 12,77 kg
Crystal 80 EBC 0,56 kg
Crystal 150 EBC 0,56 kg

Humle og krydder

Horizon 25 gram 60 min.
Amarillo 100 gram 15 min
Citra 100 gram 15 min
Citra 100 gram 0 min, Whirlpool
Amarillo 100 gram 0 min, Whirlpool
Hop stand på 73 grader i 10 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63 15 min
67 50 min
71 15 min
78 10 min

Skylt ved hjelp av pumper i 15 minutter med 13 liter oppvarmet vann.

Kokt 90 minutter

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

3 pakker

Informasjon om gjæring

Vørter ble tilsatt oksygen med brusestein i 2 min før gjær

1. Start på 18 grader (temp vørter)
2. 20 grader i 7 dager
3. 25 grader 2 dager (diacetyl rest)
4. 20 grader 4 dager
5. Cold crash 3-4 grader i 2 dager

Kommentarer

Flasket med 6,4 g/l hvitt sukker og kondisjonert i 14 dager på 20 grader

Oppbevart på ca. 2 grader til innsendelse


[BBcode]