Pale malt (maris otter) 12,77 kg
Crystal 80 EBC 0,56 kg
Crystal 150 EBC 0,56 kg
Horizon 25 gram 60 min.
Amarillo 100 gram 15 min
Citra 100 gram 15 min
Citra 100 gram 0 min, Whirlpool
Amarillo 100 gram 0 min, Whirlpool
Hop stand på 73 grader i 10 minutter
63 15 min
67 50 min
71 15 min
78 10 min
Skylt ved hjelp av pumper i 15 minutter med 13 liter oppvarmet vann.
Kokt 90 minutter
WLP007
3 pakker
Vørter ble tilsatt oksygen med brusestein i 2 min før gjær
1. Start på 18 grader (temp vørter)
2. 20 grader i 7 dager
3. 25 grader 2 dager (diacetyl rest)
4. 20 grader 4 dager
5. Cold crash 3-4 grader i 2 dager
Flasket med 6,4 g/l hvitt sukker og kondisjonert i 14 dager på 20 grader
Oppbevart på ca. 2 grader til innsendelse