Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
21. januar 2015
Flasket
26. februar 2015
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1,060 / 1,010
Bitterhet (IBU)
53,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
16,0l
Gjærbare ingredienser

86.5 % Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC)
6.7 % Caramel/Crystal Malt - 20L (39.4 EBC)
5.1 % Munich Malt (17.7 EBC) 1.7 % Caramel/Crystal Malt - 40L (78.8 EBC)

Humle og krydder

38.00 g   Simcoe [12.00 %] - Boil 60.0 min
28.00 g   Centennial [10.00 %] - Boil 10.0 min
28.00 g   Simcoe [13.00 %] - Boil 5.0 min
28.00 g   Amarillo Gold [8.50 %] - Boil 0.0 min

50.00 g Amarillo Gold [8.50 %] - Dry Hop 10 Days
30.00 g Centennial [10.00 %] -Dry Hop 10 Days

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

BIAB: 65 degrees for 90 min. Mash out at 75.6 degrees for 10 min.

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Safale US-05
Primary: 21 days at 18 degrees
Secondary (dry-hop): 14 days at 18 degrees

Kommentarer


[BBcode]