Klasse
10D Saison
Brygget
17. desember 2015
Flasket
2. januar 2016
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1060 / 1010
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt
Palemalt
Crystalmalt
Havregryn

Humle og krydder

Aurora
Mandarian Bavaria
Scorachi Ace

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63C
67C
72C
77C

Gjærtype

Saccharomyces

Gjærmengde

Ca 2 dl fersk gjær

Informasjon om gjæring

Gjæring på 23C i 12dg 2 dg CC

Kommentarer

Med dette ølet ønsket vi å se hvor mye estere vi kunne få ut av saccharomyces, som er kjent for å gi mye frukt . Vi ønsket også å underbygge dette med humlen uten tilsetning av frukt.


[BBcode]