Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser
Bringebær
Brygget
12. desember 2015
Flasket
13. februar 2016
Alkoholstyrke
3,8%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1040 / 1011
Bitterhet (IBU)
2,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
31,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

3200 g pilsmalt
1600 g hvetemalt
200 g acidulated malt

4200 g bringebær (i 23 av literne)

Humle og krydder

10 g Hallertau mittelfruh pellets 3.9% AA, i dekoksjonen

Andre ingredienser

1 ts CaCl2

Meskeinformasjon

55:10 min, ta av tykk dekoksjon
63:60 min,
Bland tilbake dekoksjon og 69:10 min,
77:10 min

Gjærtype

Surdeig

Gjærmengde

2 dl

Informasjon om gjæring

Primærgjæring i romtemperatur 9 dager
Stikker om til tinte bringebær, romtemperatur i ca. 50 dager

Kommentarer

Leverer hos Bryggselv på Hasle


[BBcode]