Klasse
9E Imperial stout
Brygget
25. juni 2017
Flasket
5. juli 2017
Alkoholstyrke
13,0%
Farve (EBC)
57
OG/FG
1,136 / 1,034
Bitterhet (IBU)
85,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
31,0l
Mengde ferdig øl
28,0l
Gjærbare ingredienser

6kg pale malt
1kg Crystal 150
350g Roasted barley
400g Pale chocolate
5kg DME

Humle og krydder

175g Target @ 60 min
40g EKG @ 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min @ 65C
10 min @ 75C

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

Fresh slurry

Informasjon om gjæring

Pitch at 18C, ferment at 15-16C for 1 week, then 19C for 1 week

Carbonate with 5g sugar per liter

Kommentarer

Brewed on Grainfather
Mash efficiency 86%

90 min boil

Mash: 23l
Sparge: 16.5l

Water adjustments
Mash: 8g CaCO3


[BBcode]