Klasse
13G Klassisk norsk hjemmebrygg
Brygget
1. november 2015
Flasket
10. mars 2016
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1061 / 1015
Bitterhet (IBU)
30,0 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

13.000 kg Maris Otter Malt (95.59%)
0.300 kg Carapils (Dextrine) (2.21%)
0.300 kg Crystal 80 (2.21%)

Humle og krydder

15.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.3 g/L)
45.0 g Northern Brewer Pellet (10.2% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.9 g/L)
15.0 g Target Pellet (10% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.3 g/L)
300.0 g RawRoffes våte humle Leaf (2% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (6 g/L)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65C i 60 min

Gjærtype

Vossakveik (Sigmund)

Gjærmengde

ca 0,5 dl

Informasjon om gjæring

26 - 29 grader, 2 uker

Kommentarer


[BBcode]