Klasse
12E Berliner weisse
Brygget
2. august 2014
Flasket
1. mars 2015
Alkoholstyrke
3,6%
Farve (EBC)
4
OG/FG
1,035 / 1,008
Bitterhet (IBU)
1,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

2000 g pilsmalt
800 g flaket hvete
300 g hvetemalt

Humle og krydder

10 g Haltetau Mittelfrüh (pellets, 2,5 %) FWH

Andre ingredienser

1/2 ts gjærnæring

Meskeinformasjon

Mesket i 60 min ved 64 C
Utmesk ved 75 C i 5 min

Gjærtype

Surdeigskulturen min

Gjærmengde

En god sleiv (1 dl)

Informasjon om gjæring

25 C i 60 dager
Stukket om til glassballonger
Ettergjæret i 5 måneder

Kommentarer


[BBcode]