Klasse
8D Porter
Brygget
11. oktober 2014
Flasket
8. november 2014
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
65
OG/FG
1,062 / 1,016
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

4909 gr. Pale Ale, Maris Otter, EBC 5
485 gr. Pale crystal Malt, EBC 70
182 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
238 gr. Crystal malt hel, EBC 400
130 gr. Black Malt Muntons, EBC 1350
200 gr. Candy sugar, EBC 1

Humle og krydder

20 gr. Centennial 2013, IBU 9,55, tid 01:30
20 gr. Northern Brewer 2013, IBU 6,07, tid 00:15
10 gr. Northern Brewer 2013, IBU 6,07, tid 00:05

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk 67 grader
Mesking 67 grader 75 min.
Skylling 78 grader 30 min

Gjærtype

WLP007 Dry English A

Gjærmengde

Slurry 116 ml.

Informasjon om gjæring

14 dager på 19 grader

Kommentarer


[BBcode]