Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
7. desember 2012
Flasket
23. desember 2012
Alkoholstyrke
13,7%
Farve (EBC)
26
OG/FG
1,130 / 1,028
Bitterhet (IBU)
56,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

marris otter 96%
caramel malt 4%

Humle og krydder

East kent goldings

Andre ingredienser

50g amerikanske eike terninger på fat i 2 år.

Meskeinformasjon

dobbel mesk kun first runnings
mesket på 64 grader.

Gjærtype

WLP 028

Gjærmengde

4 liter starter på 2

Informasjon om gjæring

startet på 18 grader i 7 dager deretter økt gradvis til 20 for å oppnå god utgjæring.

Kommentarer


[BBcode]