Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
27. februar 2012
Flasket
12. mars 2012
Alkoholstyrke
9,8%
Farve (EBC)
36,7
OG/FG
1105 / 1033
Bitterhet (IBU)
84,4 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

10 kg Maris Otter pale ale
1 kg Cara Belge
0,5 kg Crystal 130 EBC
0,25 kg Cara Bohemian 200 EBC

Humle og krydder

50 g, 12,3%, Northern Brewer, Kok 60 min
20 g, 7,7%, Challenger, Kok 15 min
30 g, 7,7%, Challenger, Kok 5 min

Andre ingredienser

1 ts Irish moss, kok 15 min
1/2 ts Gjærnæring, kok 15 min

Meskeinformasjon

90 minutter på 64C

Gjærtype

1318 London III

Gjærmengde

700 milliarder

Informasjon om gjæring

14 dager ved 20C

Kommentarer

100g sukker til karbonering


[BBcode]