Klasse
4B Engelsk best bitter
Brygget
26. januar 2013
Flasket
6. februar 2013
Alkoholstyrke
4,3%
Farve (EBC)
19
OG/FG
1044 / 1011
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

4300 gram Maris Otter
250 gram Caramalt
230 gram Dark Crystal malt

Humle og krydder

23 gram EKG 5,8% 60 min
21 gram Fuggles 6,4% 60 min
12,5 gram EKG 5,8% 20 min
12,5 gram Fuggles 6,4% 20 min
12,5 gram EKG 5,8% 0 min
12,5 gram Fuggles 6,4% 0 min
12,5 gram EKG 5,8% tørrhumle 5 dager

Andre ingredienser

1kpsl servomyces
1ts gjærnæring
1ts irish moss

Meskeinformasjon

25 min @64 grader
40 min @68 grader

Gjærtype

WLP013

Gjærmengde

200 bill celler

Informasjon om gjæring

Gjæret på 7 dager ved 20 grader

Kommentarer

Naturlig karbonert til volco2: 1,9


[BBcode]