Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser
Sake Kasu, Honning,
Brygget
26. januar 2013
Flasket
1. mars 2013
Alkoholstyrke
7,8%
Farve (EBC)
806
OG/FG
1061 / 1158
Bitterhet (IBU)
30,0 (L)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

3 dl Honning
1,5 kg Sake Kasu

Humle og krydder

Bobek 150g/HL 5min
E.K. Goldings 150g/HL WP
Saaz 100g/HL WP

40 g Saaz humle tørrhumling/DH

Andre ingredienser

Protaflock 2g/HL 5 min
Servomyces 1g/HL 10 min

Meskeinformasjon

67 C i 60 min
72 C i 15 min

Gjærtype

Whitelabs Scottich Ale Yeast WLP028

Gjærmengde

1 rør

Informasjon om gjæring

Gjæret ved 19C i ca. 1 uke.
Tilsatt Saaz. Gjæret i 4 dager til. Tilsatt honning.
5 dager til. Kjøling.

Kommentarer

Dette ølet er basert på en Amber Ale.
Tilsatt Sake Kasu i begynnelse av gjæring.


[BBcode]