Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale)
Ekstra ingredienser
Saft fra 800 gram Aroniabær
Brygget
17. september 2017
Flasket
27. september 2017
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1052 / 1010
Bitterhet (IBU)
30,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
17,5l
Gjærbare ingredienser

5,1 kg Maris Otter Pale Ale Malt
275 g Karamell Malt, 60 EBC
115 g Karamell Malt, 30 EBC

(Saft av Aroniabær)

Humle og krydder

25g Aurora 90 min
40g East Kent Goldings 5 min
115g East Kent Goldings 0 min

Andre ingredienser

Saft av 800 gram Aronia bær

Meskeinformasjon

66 grader, 60 minutt

Gjærtype

Lallemand Nottingham

Gjærmengde

1 pose

Informasjon om gjæring

20 grader i 2 uker

Kommentarer


[BBcode]