Klasse
3C Doppelbock
Brygget
5. desember 2016
Flasket
22. februar 2016
Alkoholstyrke
7,4%
Farve (EBC)
34
OG/FG
1,090 / 1,034
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

7kg Munchenmalt
2kg pilsnermalt
1kg melano light
0,05kg carafa 3

Humle og krydder

17IBU Magnum @ 60min
20g Hallertau Mittelfrau @30min

Andre ingredienser

Protafloc
gjærnæring
2,5g CaCl
2,5g CaSO4
2,5ml Lactic Acid

Meskeinformasjon

Mesket 60minutt på 68c, NoSparge.

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

750ml Slurry

Informasjon om gjæring

10c til ferdig

Kommentarer


[BBcode]