Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
24. februar 2013
Flasket
10. mars 2013
Alkoholstyrke
8,3%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1076 / 1012
Bitterhet (IBU)
105,4 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
70,0l
Mengde ferdig øl
62,0l
Gjærbare ingredienser

8 kg maris otter
8 kg pilsner
2 kg Rye malt
2 kg munich 1
1 kg crystal 120
1 kg crystal 75
500g druesukker
500g dememerasukker

Humle og krydder

50g chinook 12% first wort
100g centennial 10% 15 minutter
100g chinook 12% 15 minutter
100g columbus14% 15 minutter
250g amarillo gold, 8,5%, 5 minutter
250g citra, 12%, 5 minutter

1g pr liter citra tørrhumling i 10 dager etter stormgjæring
1g pr liter amarillo tørrhumling i 10 dager etter stormgjæring
1g pr liter simcoe tørrhumling i 10 dager etter stormgjæring

1g pr liter citra tørrhumling i 5 dager
1g pr liter amarillo tørrhumling i 5 dager
1g pr liter cascade tørrhumling i 5 dager

Andre ingredienser

4g gypsum pr 10 liter i alt vann
gjærnæring
irish moss

Meskeinformasjon

65,5 grader i 70 minutter, skylling på 76 grader

Gjærtype

wlp001

Gjærmengde

starter ihht mrmalty

Informasjon om gjæring

19 grader i 2 uker

Kommentarer


[BBcode]