Klasse
10D Saison
Brygget
17. august 2017
Flasket
11. september 2017
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
7,4
OG/FG
1059 / 1,008
Bitterhet (IBU)
27,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

5 kg Pilsner malt
1,2kg hvetemalt
200g sukrose

Humle og krydder

60 min
20g Kazbek
15 min
20g Kazbek
20g Bramling cross
5 min
20g Kazbek
20g Bramling cross
WP
20g Kazbek
20g Bramling cross

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min på 63 grader, tappet av og skylt på 78.

Gjærtype

WLP565

Gjærmengde

250 mrd. celler

Informasjon om gjæring

Pitchet på 19 grader, latt gjæren dra temperaturen opp til 24,5 grader over et par dager, deretter gradvis økning opp mot 29 grader der den stod totalt 14 dager.

Kommentarer


[BBcode]