Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
27. januar 2013
Flasket
17. februar 2013
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
60
OG/FG
1067 / 1012
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,5l
Mengde ferdig øl
19,7l
Gjærbare ingredienser

5000 g Pilsner (4 EBC)
500 g Special B (350 EBC)
500 g Hvete malt (4 EBC)
500 g candi sukker (425 EBC) kok 90 min

Humle og krydder

15 g target pellets (10.50%) 90 min
15 g styrian goldings (5.5%) 10 min

Andre ingredienser

0.25 ts super moss 10 min
0.5 ts gjærernæring 5 min

Meskeinformasjon

single mash, 65 C, 1 time

Gjærtype

wlp550 Belgian Ale

Gjærmengde

2 dl tykk gjærslurry. repitch

Informasjon om gjæring

Startet på 19C, økte til 22 C dag 3 holdt der resten av tiden.

Kommentarer


[BBcode]