Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 8E Moderne porter og stout)
Ekstra ingredienser
Vaniljestang, Bourbon
Brygget
15. desember 2016
Flasket
10. januar 2017
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
92
OG/FG
1,072 / 1,020
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,5l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt (5,9 EBC) 51,9 %
Best Munich Malt (15,0 EBC) 13,0 %
Brown Malt (180,0 EBC) 9,1 %
Crisp Chocolate Malt (1000,0 EBC) 6,5 %
Crisp Crystal Malt (240,0 EBC) 5,2 %
Pale Crystal Malt (75,0 EBC) 2,6 %
Lys DME (15,8 EBC) 11,7%

Humle og krydder

Magnum, pellets til mål-IBU @ 60 minutter
0.8 g/l East Kent Goldings, pellets @ 10 minutter

Andre ingredienser

1 vaniljestang per 10L, "tørrhumling" 7 dager
1 hel Jack Daniels Bourbon rett i 19L corneliusfat ved fating

Meskeinformasjon

Meskes ved 67 grader i 60 minutter

Gjærtype

Dennys Favorite 50 A

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Gjæres 14 dager med 20 grader

Kommentarer


[BBcode]