11.300 kg Maris Otter Malt (79.26%)
1.100 kg Caramalt (7.72%)
1.056 kg Brown Malt (7.41%)
0.550 kg Carafa special III malt (3.86%)
0.250 kg Roasted Barley (1.75%)
110.0 g Fuggles Pellet (4.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2.2 g/L)
60.0 g Fuggles Pellet (4.7% Alpha) @ 10 Minutes (Boil) (1.2 g/L)
3 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)
60 min på 65 grader
Ingen utmesk
WLP013
400ml slurry
14 dager på 19 grader Primærgjæring
14 dager på 19 grader Ettergjæring på flaske
Primet med 300g sukker.
Opplæringsbrygg for management-teamet og QA. Hans, Roy og Andreas var med