Klasse
8D Porter
Brygget
17. januar 2013
Flasket
31. januar 2013
Alkoholstyrke
6,5%
Farve (EBC)
75,3
OG/FG
1058 / 1009
Bitterhet (IBU)
28,6 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
59,0l
Mengde ferdig øl
47,0l
Gjærbare ingredienser

11.300 kg Maris Otter Malt (79.26%)
1.100 kg Caramalt (7.72%)
1.056 kg Brown Malt (7.41%)
0.550 kg Carafa special III malt (3.86%)
0.250 kg Roasted Barley (1.75%)

Humle og krydder

110.0 g Fuggles Pellet (4.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2.2 g/L)
60.0 g Fuggles Pellet (4.7% Alpha) @ 10 Minutes (Boil) (1.2 g/L)

Andre ingredienser

3 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

Meskeinformasjon

60 min på 65 grader
Ingen utmesk

Gjærtype

WLP013

Gjærmengde

400ml slurry

Informasjon om gjæring

14 dager på 19 grader Primærgjæring
14 dager på 19 grader Ettergjæring på flaske

Kommentarer

Primet med 300g sukker.

Opplæringsbrygg for management-teamet og QA. Hans, Roy og Andreas var med


[BBcode]