Pale Malt 7 EBC 7 EBC 5500 g
Vienna 7 EBC 1100 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 350 g
Cara Pils 37 EBC 37 EBC 250 g
Honey 40 EBC 450 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 2000 g
Columbus 16% alpha 37 g 60 minutes
Simcoe 13% alpha 30 g 60 minutes
Chinook 12.6% alpha 30 g 45 minutes
Centennial 10% alpha 30 g 30 minutes
Amarillo 6.5% alpha 50 g 15 minutes
25 gr. Centennial 10 min
50 gr. Centennial 0 min.
50 gr. Simcoe 0 min
Tørrhumle Simcoe 100 gram.
Honning kokt opp i litt vann. Tilsett ved kjølestart.
WLP001 California A.
2 rør, 4 l. starter
Fermented at 16-18 degrees C for 14 days.
Supplert med 2 kg. sukker etter noen dager (25.12.2013), pga. lav meskeeffeketivitet. Volumet økte da også til 26 liter. Tok ut 23 liter etter kjøl. Vannet ut til 10 %. 25 l. ferdig øl.