Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
5. februar 2017
Flasket
10. mars 2017
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1060 / 1012
Bitterhet (IBU)
44,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
18,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

5300 g maris otter
700 g swaen Brown
300 g cara munic III
350 g special-B

Humle og krydder

18 g CTZ, 15% 55 min
7 g CTZ 15% 30 min
10 g Hallertau Blanc 5 min
10 g Hallertau Blanc 0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63 - 66 grader

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Ca 20 grader

Kommentarer

Tynnet ut med vann (1 dl vann, 4 dl øl) ved tapping.


[BBcode]