Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
26. januar 2013
Flasket
13. februar 2013
Alkoholstyrke
8,9%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1082 / 1015
Bitterhet (IBU)
70,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
34,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

6530 gram Pale malt
210 gram Hvete malt
180 gram Crystal malt 20L
180 gram Munic malt 20L
70 gram Melanoiden malt 20L
200 gram honning mot slutten av koketid

Humle og krydder

14 g Columbus - boil 90 min
11 g Simcoe - boil 90 min
23 g Columbus - boil 15 min
8 g Simcoe - boil 15 min
16 g Amarillo - boil 5 min
16 g Simcoe - boil 5 min
16 g Columbus - boil 1 min

16 g Columbus - tørrhuling 8 dager
8 g Simcoe - tørrhumling 8 dager

Andre ingredienser

Irish moss

Meskeinformasjon

mesk 66 grader i 60 min
økt temp til 73 grader ved tilsetting av varmt vann, 15 min

Gjærtype

California Ale WLP001

Gjærmengde

2 rør, ikke starter

Informasjon om gjæring

gjæret stabilt på ca 20 grader i 14 dager, deretter over på andre andregangsgjærkar i 4 dager.

Kommentarer


[BBcode]