Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
None
Flasket
7. desember 2014
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1048 / 1007
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt: 4300g
Maris Otter Pale: 500g
Carapils: 300
Flaket hvete: 300g
Aromamalt: 110g

Humle og krydder

Sterling: 22g 45min
Styrian Golding: 20g 15min
Styrian Golding: 20g 5min

Andre ingredienser

6 g CaSO4 og 3 g CaCl2

Meskeinformasjon

Mashin 50 C, 52 C for 15 min, 65 C for 70 min, 77 C Mash out for 10 min.,Boil for 90 min

Gjærtype

WLP820 Czech lager

Gjærmengde

iht mr.Malty

Informasjon om gjæring

2 dager 8C
12 dager 10C
7 dager 18C

Kommentarer


[BBcode]