Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
16. juli 2016
Flasket
8. august 2016
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1,051 / 1,010
Bitterhet (IBU)
22,5 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
14,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

2.7 kg Flaket hvete ebc 3-4
3 kg Pilsner malt ebc 3.5

Humle og krydder

Saaz
Koriander 60 gr som tilsettes ved kjøling

Andre ingredienser

Appelsinskall + litt mandarinskall 120 gr totalt grovrevet som tilsettes ved kjøling

Meskeinformasjon

65C i 60minutter

Gjærtype

wlp 400 belgian wit

Gjærmengde

3glass

Informasjon om gjæring

20gr i 25 dager

Kommentarer

6.5 gr sukker pr liter i sukkerlake. som blandes i omstukket gjøringskar før flasking.


[BBcode]