Klasse
1D Tysk pilsener
Brygget
26. januar 2013
Flasket
14. februar 2013
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1060 / 1015
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
4,0l
Mengde ferdig øl
3,0l
Gjærbare ingredienser

870 g pilsmalt
150 g lys munchnermalt 15 EBC

Humle og krydder

8 g hallertauer mittelfruh 4,6 % FWH
5 g hallertauer mittelfruh 4,6 % i 1 min

Andre ingredienser

Irish moss

Meskeinformasjon

Mesket på 67°C i en time.

Gjærtype

Wyeast 2308

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Gjæret i to uker ved 8 grader. Økt gradvis til 14 grader over en uke.

Kommentarer


[BBcode]