Klasse
9C Foreign extra stout
Brygget
13. august 2013
Flasket
17. september 2013
Alkoholstyrke
7,7%
Farve (EBC)
86
OG/FG
1,076 / 1,020
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
32,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

6500 gr. Palemalt
300 gr. Chocolatemalt
200 gr. Blackmalt
400 gr. Roasted Barley
1100 gr. Flaked Barley
1000 gr. Flaked Oats

Humle og krydder

EKG 4,4% 80 gr. 60 min.
EKG 4,4% 40 gr. 10 min.

Andre ingredienser

1/2 tablett Whirlfloc kokt 10 min.
50 gr. lakrisrot kokt 10 min. i 4 dl. vann. Alt tilsatt i vørter samtidig med gjær.

Meskeinformasjon

Mesket ved 63 ºC i 90 min.
Kontinuerlig skylling med skyllevann 80 ºC.

Gjærtype

Safale S-04

Gjærmengde

11 gram

Informasjon om gjæring

Gjæret 7 døgn ved 18 ºC,
7 døgn 20 ºC og
3 døgn 23 ºC.

Kommentarer


[BBcode]